Massage I GÄVLE 
​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​​​​


Massage är Förebyggande, påskyndande och avslappnande

Massage hjälper stela och spända muskler att slappna av och återfå sin naturliga elasticitet. Det ökar även blodcirkulationen och på så sätt även bortforsling av slaggprodukter.

Massage är en behandlingsform som kan lindra huvudvärk, muskelvärk, förebygga skador samt påskynda återhämtningen mellan träningspassen.

Typiska besvär som kan behandlas med massage
  • Stelhet
  • Huvudvärk
  • Muskelvärk
​​​​​​​Tekniker som kan användas under en massage är (förrutom att massera) Stretching, Dry needling, Triggerpunktsbehandling.

Effektiv 

Denna behandling passar bäst för dig som varit på en kiropraktisk behandling som behöver följas upp med massage. Du har ett avgränsat problemområde. Massagen tar cirka 20-25 minuter men vi avsätter en halvtimme. Har du däremot flera muskler som gör ont eller vill ha en mer övergripande massagetid rekomenderar vi att du väljer vår behandlingsform "Normal".

Normal 

I denna behandling går vi igenom din överkropp och detta är det som anses vara en normal massagebehandling. Här har vi även tid att gå in på djupet om det är så att du har ett specifikt problemområde. Massagen tar 40-45 minuter men vi avsätter en hel timme.​​​​​​​

Helkropp

I denna behandling ingår utöver det som innefattar en "normal" massage även ben och armar. Behandlingen tar ca 55-60 minuter men vi bokar av 75 minuter.

Så funkar det

Välj mellan vår två behandlingar, Effektiv & Normal. Ni bokar enkelt in en tid som passar er via vår bokningssida.

Effektiv Massage

20-25 minuters effektiv massage. 30 minuter bokad tid.
Pris: 480 Kr

Normal Massage

40-45 minuters ren massage. 60 minuter bokad tid.
Pris: 750 Kr

Helkropp massage

55-60 minuters ren massage. 75 minuter bokad tid.
Pris: 940 Kr
Avbokning måste ske senast 12 timmar innan bokad tid. Annars faktureras halva beloppet.